U subotu klub malog fudbala Novi Pazar počinje svoju sezonu Prve futsal lige Srbije sa ambicijama da osvoje duplu krunu, koja je godinama unazad izmicala.

Sezona koja je pred nama će po mnogima biti jedna od najzanimljivijih.

Titulu brani Loznica, koja u sezonu ulazi sa promenjenim sastavom i sa ulogom kandidata za titulu, ali ne i apsolutnog favorita kakvu je imala prošle sezone.

Uz branioca titule najozbiljniji kandidat je Novi Pazar, koji je dolaskom nove ambiciozne uprave kluba angažovao i nekoliko zvučnih pojačanja od kojih se očekuje da u Pazar donesu prvi trofej.

Marko Perić, Mladen Kocić-Cipi u Novi Pazar dolaze iz Loznice, Danilo Kostić iz Winter-sporta, Mateja Ćirka iz Ekonomca kao i povratnici Redžović, Hot, Mujović… imaju ozbiljan zadatak ispred sebe, ali i kvalitet da isti opravdaju.

Ekipe sa podjednakim šansama za naslov prvaka su Vranje i fuzionisani FON i Banjica, ekipa koja je dugo na okupu, aktuelni osvajač Kupa Srbije.

Novi Pazar će ove sezone imati podršku svojih navijača što će u velikoj meri doneti prevagu za osvajanje dugo željenog trona.

-Atmosfera u ekipi je fenomenalna, radi se punom parom kako bi ostvarili zacrtane ciljeve za ovu sezonu, rekao je Međedović.

Međedović je kazao i da je Uprava, koju čine uspešni privrednici iz celog regiona, zajedno sa Gradom, stavila na raspolaganje sve resurse kako bi se stvorili što bolji uslovi za rad našeg tima.

Novi Pazar utakmicu prvog kola igra u dvorani Pendik u subtu 2. septembra sa početkom od 19h. Ulaz za ovu utakmicu je besplatan.