Naslovna FEATURED Objavljene informacije o stanju bebe ubice iz Gradačca

Objavljene informacije o stanju bebe ubice iz Gradačca

SARAJEVO – Devetomesečna devojčica koja je prisustvovala ubistvu majke, koju je usmrtio Nermin Sulejmanović, hospitalizovana je u UKC Tuzla na Odeljenju pedijatrije jer je pronađena u lokvi krvi, piše N1 Sarajevo.

Kako je saznala reporterka N1, beba će po svemu sudeći biti predata u nadležnost Centra za socijalni rad.

Podsećamo, Sulejmanović je prvo pretukao pa ubio njenu majku, a sve to prenosio uživo putem društvenih mreža. Potom je ubio još dve osobe, nekoliko ranio i na kraju izvršio samoubistvo.

Jedna od ranjenih žena je i dalje u teškom stanju, saopšteno je iz UKC Tuzla.

“Nakon operativnog zahvata nalazi se u jedinici za intenzivno lečenje. Priključena je na mašinu za veštačku ventilaciju i nalazi se u teškom stanju”, rečeno je za N1 u UKC Tuzla.

U tuzlanskom UKC-u je hospitalizovana još jedna žrtva Sulejmanovića, a reč je o muškarcu koji je juče u UKC dovezen sa povredama donjih ekstremiteta. Njegovo trenutno stanje je stabilno.

Povodom ovog stravičnog zločina, građani Gradačca danas u 12 sati izaći na proteste.

Od danas u ovom gradu traje trodnevna žalost.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je u petak iz pištolja u Gradačcu najpre usmrtio svoju nevenčanu suprugu i dva muškarca, oca i sina, saopšteno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Sulejmanović je, navodi se, ranio jednog policajca, kao i još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

Iz Uprave policije Tuzlanskog kantona je potvrđeno da je Sulejmanović nakon identifikacije i opsežne potrage izvršio samoubistvo.

naslovi.net

Exit mobile version