Naslovna Društvo Tuborg Lovefest: Emotivna završnica festivala za pamćenje

Tuborg Lovefest: Emotivna završnica festivala za pamćenje

Lovefest – Posle tri dana i velikog broja trenutaka za pamćenje i istoriju festivala, šesnaesto izdanje Tuborg Lovefesta dočekalo je veoma emotivnu završnicu uz legendu elektronske muzike Marca Carolu na Fire bini. Uprkos kiši, koja je padala poslednjeg dana festviala, organizatori su brzom reakcijom uspeli da sačuvaju dancefloor, a desetine hiljada posetilaca iz cele Evrope dočekalo je kraj još jednog izdanja festivala.

Tripple b2b nastup najveće iznenađenje poslednje festivalske noći

Prema rečima publike ovogodišnji Tuborg Lovefest ne samo da je oborio rekorde posećenosti već i kvaliteta line up-a. Tokom tri festivalske noći Vrnjačka Banja je ugostila najveće svetske zvezde među kojima su bili Charlotte de Witte, Marco Carola, Adam Beyer, 999999999, Chris Liebing, Enrico Sangiuliano, Louie Vega i više od 100 izvođača, koji su nastupili na pet muzičkih bina. Poslednje festivalske večeri Dennis Cruz, Seth Troxler i William Djoko imali su triple b2b nastup koji je trajao čak četiri sata.

Legendarno festivalsko jutro dočekano je na Ultra Energy bini uz DJ Deep-a, koji je možda i jednim od svojih najboljih setova zatvorio ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta.

Uskoro dostupna registracija za Tuborg Lovefest 2024

Ako budete pratili instagram stranicu Tuborg Lovefesta, osim fotografija koje su obeležie ovogodišnje izdanje, moći ćete da saznate i od kada je dostupna registracija za Tuborg Lovefest 2024. Prema rečima organizatora već naredni Lovefest događaj očekuje se u Beogradu do kraja godine.

Exit mobile version