Naslovna Vesti srbija Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

BEOGRAD – Na auto-putu E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, u oba smera, do 01. novembra do 15 časova, biće izvođeni radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka, a za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Merošina – petlja Doljevac, u smeru ka Doljevcu, u toku su radovi na rehabilitaciji mosta preko Krajkovačke reke, pa je u zoni radova za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Novi Pazar – Rajetiće, zbog asfalterskih radova, danas od 6 do 16 časova na snazi je obustava saobraćaja, a alternativni putni pravac je Novi Pazar – Negotinac (Odojeviće).

Na putu Beloljin – Kuršumlija, od naseljenog mesta Barlovo do skretanja za Kuršumliju u toku su radovi na rekonstrukciji kolovoza, do 29. septembra, uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom.

Na putu Vlaško Polje – nadvožnjak Mladenovac u otku su radovi na rehabilitaciji državnog puta, do 25. septembra, od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version