Naslovna srbija Beograd Ljajić: SDPS nastavlja da jača kroz nova udruženja

Ljajić: SDPS nastavlja da jača kroz nova udruženja

Danas je Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) potpisala sporazum sa “Udruženjem građana za decu i mlade sa smetnjama u razvoju Opovo” i “Udruženjem paraplegičara i kvadriplegičara Opovo”. Sporazum su potpisali predsednik SDPS Srbije, Rasim Ljajić, predsednica “Udruženja građana za decu i mlade sa smetnjama u razvoju Opovo”, Ksenija Nikolić, i potpredsednik “Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo”, Srba Đorđevića.

Ljajić je istakao da ovim pridruživanjem dva nova udruženja, SDPS nastavlja da raste i širi svoje aktivnosti, kako bi se pripremila za predstojeće izbore. On je naglasio da je do sada SDPS-u pristupilo ukupno 13 različitih udruženja i pokreta građana, što jasno pokazuje njihovu posvećenost jačanju stranke i povećanju podrške među građanima.

Ovo je samo deo plana SDPS-a za budućnost, kako bi bili što bolje pripremljeni za izazove predstojećih izbora. Stranka će i dalje aktivno raditi na širenju svog uticaja i promociji svojih vrednosti, kako bi ostvarila uspeh na političkoj sceni Srbije.

indeksonline.rs

Exit mobile version