Naslovna srbija Novi Sad Nova era za Mesni odbor “Detelinara” – Izabrano novo rukovodstvo na Izbornoj...

Nova era za Mesni odbor “Detelinara” – Izabrano novo rukovodstvo na Izbornoj konferenciji

Novi Sad – U večerašnjem svečanom okupljanju, održanoj Izbornoj konferenciji Mesnog odbora “Detelinara” u okviru Gradske organizacije SDP Srbije u Novom Sadu, obeležen je početak nove ere za ovu političku organizaciju. Sa uzbuđenjem i entuzijazmom, članovi su izabrali novo rukovodstvo koje će predvoditi MO “Detelinara” u narednom periodu.

Na izbornoj konferenciji, Drago Krkotoć je izabran za predsednika Mesnog odbora “Detelinara”, dok će Marija Kozomora obavljati dužnost potpredsednice, a Bojan Marković će biti sekretar ove važne političke organizacije. Ovi izabrani lideri donose bogato iskustvo i posvećenost unapređenju lokalne zajednice.

Skup je pozdravila potpredsednica Gradskog odbora, Ljiljana Koković, istakavši značaj i snagu članstva u SDPS-u. Ovaj trenutak je takođe bio prilika da predsednica Foruma žena i odbornica u Skupštini Grada Novog Sada, dr Jelena Graovac, izrazi podršku i solidarnost među članovima.

Predsednik Gradskog odbora, Slobodan Veselinović, naglasio je značaj demokratskog procesa izbora novih lidera i obećao podršku novom rukovodstvu u postizanju ciljeva i inicijativa koje će služiti građanima Detelinare i šireg Novog Sada.

Izborna konferencija Mesnog odbora “Detelinara” predstavlja priliku za zajedničko razmišljanje i planiranje za budućnost, a novoizabrano rukovodstvo donosi entuzijazam i svežu energiju u ostvarivanju ciljeva SDP Srbije u ovom delu grada. Očekuje se da će ova promena unaprediti aktivnosti i angažman članstva, kao i doprineti lokalnoj zajednici na mnoge načine.

indeksonline.rs

Exit mobile version