Naslovna srbija Novi Sad Odbor penzionera Gradskog odbora SDP Srbije Novi Sad: Analiza rada i plan...

Odbor penzionera Gradskog odbora SDP Srbije Novi Sad: Analiza rada i plan aktivnosti

Večeras je u Novom Sadu održana važna sednica Odbora penzionera Gradskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Srbije, okupljajući predane članove kako bi se analizirao dosadašnji rad i utvrdio plan aktivnosti za naredni period.

Sednicom je predsedavala Mira Volf, predsednica Odbora penzionera, koja je vođstvo ove sesije preuzela sa strašću i posvećenošću za blagostanje penzionera u Novom Sadu. Takođe, prisutne je pozdravio predsednik Gradskog odbora SDP Srbije Novi Sad, čije prisustvo dodatno ukazuje na značaj događaja.

Tokom sednice, članovi Odbora penzionera analizirali su postignuća i napore u proteklom periodu, usmerene na poboljšanje uslova za penzionere i unapređenje njihovih života. Razmatrani su i planovi za budućnost, uključujući mere za bolje zdravstvene usluge, finansijsku podršku, i društvenu interakciju.

Predsednica Odbora penzionera, Mira Volf, izrazila je duboku zahvalnost svim članovima Odbora na njihovom predanom radu i pozvala ih na dalju saradnju kako bi se ostvarili planirani ciljevi za dobrobit penzionera u Novom Sadu.

Ova sednica predstavlja još jedan korak u ostvarivanju ciljeva SDP Srbije u podršci penzionerima i stvaranju boljeg okruženja za starije građane u Novom Sadu.

indeksonline.rs

Exit mobile version