Naslovna srbija Beograd Održana Izborna skupština Opštinskog odbora SDP Srbije Rakovica

Održana Izborna skupština Opštinskog odbora SDP Srbije Rakovica

Večeras je održana Izborna skupština Opštinskog odbora SDP Srbije Rakovica, na kojoj je izabran novi predsednik i članovi ovog beogradskog odbora.

Narodna poslanica SDPS-a Jasmina Karanac istakla je da vrednosti plemenitosti, solidarnosti, humanosti, spremnosti da pomognemo jedni drugima i slabijima, negovanja različitosti na kojima počiva SDPS, i koje nas okupljaju, moraju imati budućnost, a da nju možemo osigurati kroz jačanje naše stranke.

Predsednik Gradskog odbora SDPS Beograd Igor Mušić rekao je da i ovaj skup pokazuje snagu organizacije Socijaldemokratske partije Srbije, a da veliki broj novih članova koji se priključuje SDPS-u govori o tome da sve veći broj ljudi prepoznaje vrednosti i ljudskost na kojoj počiva naša organizacija.

Za predsednika Opštinskog odbora SDPS-a u Rakovici izabran je Andreja Trajković, preduzetnik iz Rakovice.

Trajković se u svom obraćanju zahvalio na ukazanom poverenju i dodao da ako želimo da zaslužimo poverenje građana Rakovice, neophodno je da uložimo i ogromnu energiju u svakodnevnom kontaktu sa ljudima.

– Moramo da budemo od pomoći i izađemo u susret njihovim problemima. Ljudskost, pažnja i briga o svakom čoveku su osnovni pokretač Socijaldemokratske partije Srbije i ako našim radom sve te vrednosti prenesemo u praksu, građani će prepoznati SDPS kao nosioca humanog pristupa politici – zaključio je Trajković.

Exit mobile version