Sjenica – Narodni poslanici dr. Muamer Bačevac i Jasmin Hodžić, zajedno sa savetnikom ministra građevine, saobraćaja i infrastrukture, Enesom Buhićem, održali su značajan sastanak sa članovima opštinskog odbora SDP Sjenica. Fokus ovog susreta bio je na pripremama za najavljene izbore koji su zakazani za decembar.

Sastanak je pružio platformu za ocenu dosadašnjih uspeha i postignuća opštinskog odbora SDP Sjenica. Članovi su predstavili rezultate svog rada i istakli ključne aspekte politike koju su sprovodili u lokalnoj zajednici. Ovo je bila prilika za razmatranje postignutog napretka i istraživanje načina na koje se stranka može dodatno proširiti i ojačati.

Sagovornici na sastanku zaključili su da će SDP dosledno nastaviti da promoviše prepoznatljivu politiku usmerenu na rešavanje svakodnevnih problema građana Sjenice. Ovo uključuje pitanja kao što su zapošljavanje, infrastruktura, obrazovanje i pristup zdravstvenoj zaštiti. Stranka je jasno izrazila svoju predanost unapređenju kvaliteta života u ovoj opštini.

“Naš cilj je da gradimo transparentno i odgovorno lokalno rukovodstvo koje će služiti interesima svih građana Sjenice. Spremni smo da se suprotstavimo izazovima izborne kampanje s punom snagom i strašću za pozitivnim promenama,” istakao je dr. Muamer Bačevac.

Ovaj sastanak je naglasio važnost unutrašnjeg dijaloga i strategije kako bi se osiguralo da SDP bude pripremljen za nadolazeće izazove izbornog procesa u decembru. Sjenica se priprema za značajne političke trenutke, a SDP ostaje odan svom cilju da služi svojim građanima i doprinese napretku lokalne zajednice.

indeksonline.rs