Naslovna srbija Novi Sad SDP Srbije predstavio program Deset principa građanima na Futoškoj pijaci

SDP Srbije predstavio program Deset principa građanima na Futoškoj pijaci

Novi Sad – Danas su članovi Gradskog odbora SDP Srbije Novi Sad stali u direktnu interakciju sa sugrađanima na Futoškoj pijaci kako bi predstavili ključne tačke programa “Deset principa SDP Srbije.” Ovaj susret sa građanima imao je za cilj promovisanje političke platforme i prikupljanje podrške za stranku.

Brojni Novosađani su pristupili štandu SDP Srbije da saznaju više o Deset principa i razgovaraju sa članovima stranke. Tokom razgovora, građani su imali priliku da postavljaju pitanja i razmene mišljenja o političkim temama koje su im važne.

“Deset principa SDP Srbije” obuhvataju ključne vrednosti i ciljeve stranke, uključujući ekonomski razvoj, socijalnu pravdu, zaštitu životne sredine i mnoge druge aspekte politike. Ovim direktnim susretom sa građanima, SDP Srbije Novi Sad nastavlja da gradi mostove između političkih lidera i lokalne zajednice.

Ovaj događaj na Futoškoj pijaci označava početak kampanje za promociju programa i vrednosti SDP Srbije u Novom Sadu, a stranka izražava svoju zahvalnost prema građanima na aktivnom učešću u demokratskom procesu.

Exit mobile version