Na nedavno održanom prvenstvu Srbije u bodibildingu i fitnesu u Čačku, članovi novopazarskog bodibilding kluba Vorior džim (Warrior gym) postigli su značajan uspeh. Dženan Ademi i Ilhan Pejović, predstavnici ovog kluba, postigli su izuzetne rezultate u svojim disciplinama.

Dženan Ademi, takmičar iz Vorior džim-a, zauzeo je drugo mesto u kategoriji „ u fiziku preko 182 centimetra“. U veoma jakoj konkurenciji od četiri takmičara, Dženan je postigao izvanredan uspeh donevši kući srebro.

Ilhan Pejović, takođe član Vorior džim-a, ostvario je značajan uspeh osvajanjem trećeg mesta u istoj disciplini, što mu je donelo bronzanu medalju. Ilhan Pejović se istakao kao junior i debitant na ovom takmičenju, koji je pokazao svoj talenat i posvećenost bodibildingu.

Muzafer Čepeljac, osnivač i trener Vorior džim (BBK Warrior Gym), rekao je za indeksonline.rs: “Ove godine smo nastupili sa dva takmičara na državnom prvenstvu. Ilhan Pejović je zauzeo treće mesto i osvojio bronzanu medalju kao naš junior i debitant. Dženan Ademi je zauzeo drugo mesto. Razlog što nije osvojio zlato je što se priprema za svetsko prvenstvo, koje ga očekuje za samo devet dana. Želim da se zahvalim prvo mojim takmičarima na zalaganju, gradu Novom Pazaru i svim institucijama koje su pomogle da do ovih rezultata dođe. BBK Warrior gym je najtrofeniji klub iz našeg grada i ponosno nastupa sa reprezentacijom na svetskom prvenstvu već četiri godine uzastopno.”

Ilhan Pejović, debitant i junior, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatom i rekao za indeksonline.rs: “Prvi put sam se takmičio u bodibildingu i fitnesu i osvojio bronzanu medalju u kategoriji fizika preko 182 cm. Jako sam srećan i zadovoljan postignutim rezultatom. Hvala mom treneru, timu i porodici koji su bili uz mene.”

Dženan Ademi, koji je osvojio drugo mesto, rekao je: “Državno prvenstvo je prošlo tačno onako kako smo planirali. Ne želim da komentarišem suđenje i ostale aspekte takmičenja. Moji prioriteti su i dalje na mestu, a razlog što nisam osvojio zlato je to što se pripremam za svetsko prvenstvo, koje se održava 1. novembra. Dat ću sve od sebe da svojem gradu donesem medalju.”

indeksonline.rs