DENVER – Košarkaši Denvera pobedili su jutros na svom terenu ekipu Čikaga rezultatom 116:102 u predsezonskom meču NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džulijan Stroter, koji je postigao 23 poena, dok je Džamal Marej dodao 21. Srpski košarkaš Nikola Jokić proveo je na terenu nešto više od 23 minuta, a za to vreme imao je učinak od 15 poena, devet skokova, pet asistencija i po jednu ukradenu loptu i blokadu. U poraženom timu najbolji su bili Patrik Vilijams i Kobi Vajt sa po 20 poena.

Košarkaši Šarlota savladali su na svom terenu Oklahomu 117:115. U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Pi-Džej Vašington sa 31 poenom. Kod gostiju, najbolji su bili Džejlin Vilijams i Tri Men, koji su ubacili po 18 poena. Srpski košarkaš Vasilije Micić bio je starter u ekipi iz Oklahome, a postigao je šest poena i imao osam asistencija, tri skoka i pet izgubljenih lopti za 26 minuta na terenu.

Košarkaši Majami pobedili su na svom terenu ekipu Memfisa 132:124. U redovima Majamija najbolji je bio Tajler Hiro sa 30 poena, dok je Sem Adebajo dodao 26. Srpski košarkaš Nikola Jović nije igrao. U poraženom timu istakao se Dezmond Bejn sa 26 poena.

Golden Stejt je posle produžetka pobedio Sakramento 121:115, dok je Milvoki u gostima bio bolji od Los Anđeles Lejkersa 108:97.

indeksonline.rs/Tanjug