BEOGRAD – U Srbiji ujutru hladno, ponegde uz slab prizemni mraz, a po kotlinama i duž rečnih dolina i kratkotrajnu maglu.

U toku dana iznad većeg dela malo i umereno oblačno i suvo, posle podne i sa sunčanim intervalima, dok se na jugu i jugoistoku Srbije očekuje oblačnije vreme, mestimično s kišom.
Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 11 do 15 stepeni. Vetar uglavnom slab, istocni i severoistočni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu jutro hladno, na periferiji grada sa slabim prizemnim mrazom. U toku dana umereno oblačno i suvo, posle podne sa sunčanim intervalima.
Najniža temperatura od 2 do 5, najviša oko 14 stepeni. Vetar slab, istočni i severoistočni.

U Srbiji u sredu jutro hladno, ponegde uz slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka i kratkotrajnu maglu.
U toku dana pretežno sunčano i toplije, samo će se na krajnjem jugu Srbije pre podne zadržati oblačno. Posle podne i uveče sa zapada postepeno umereno naoblačenje bez padavina.

U četvrtak promenljivo oblačno uz nagli porast temperature i pojačanje južnog i jugozapadnog vetra, ali i ređu pojavu kratkotrajne kise, uglavnom u sevrnim, zapadnim i centralnim krajevima.

U petak i subotu vetrovito i još toplije, pa se ponegde očekuje oko ili malo iznad 30 stepeni.

U subotu, 21. oktobra, sa severa i zapada jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od nedelje promenljivo i postepeno svežije, mestimicsno s kišom.

Indeksonline/Tanjug