NOVI PAZAR – Obradović, Suma i Ljajić doneli pobedu fudbalerima Novog Pazara protiv Radničkog 1923**

U uzbudljivom 16. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Novog Pazara su demonstrirali impresivnu igru i ostvarili ubedljivu pobedu od 4:0 protiv ekipe Radničkog 1923 u Kragujevcu. Utakmica je bila pravi spektakl fudbalske veštine i taktičke igre.

Marko Obradović je bio ključni igrač u ovoj pobedi, postigavši dva gola u razmaku od samo tri minuta, u 14. i 17. minutu meča. Njegova agilnost i preciznost su bili presudni za postavljanje dinamike utakmice.

Sejduba Suma, sredinom drugog poluvremena, u 61. minutu, dodatno je cementirao vođstvo Novog Pazara svojim izvanrednim golom. Njegova sposobnost da pronađe prostor i iskoristi šanse bila je očigledna tokom cele utakmice.

Konačni pečat na ovu izvanrednu pobedu stavio je Adem Ljajić svojim golom u 82. minutu, demonstrirajući izuzetnu tehniku i smirenost pred golom.

Ovom pobedom, Novi Pazar je pokazao svoju snagu i odlučnost u borbi za visoku poziciju u ligi. Sa ovakvom formom, predstojeći meč protiv Javora biće još jedna prilika za demonstraciju njihove nadmoći u domaćem takmičenju.

Sa druge strane, Radnički 1923 mora se ozbiljno pripremiti za svoj naredni meč protiv Čukaričkog, kako bi se vratili na pobednički put i popravili svoju poziciju u ligi.

Utakmica u Kragujevcu bila je pravi fudbalski spektakl, gde su igrači Novog Pazara pokazali svoju snagu, veštinu i timski duh. Nadamo se da će nastaviti sa ovakvim performansama i u narednim kolima Superlige Srbije.

Indeksonline