BEOGRAD – Od danas do 29. novembra, u periodu od 7 do 16 časova, izvode se radovi na rekonstrukciji kolovoza, na ukrštanju državnog puta II A reda broj 181 deonica Lis – Lučani – Kratovska stena i državnog puta II B reda broj 408, Lučani – Markovica, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.
Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, a radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Zbog radova u zoni podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija, do 15. decembra na snazi je obustava saobraćaja na delu državnog puta II B reda broj 300 (Senćanski put), kod Tehnokopa.
Alternativni putni pravac za vozače koji prolaze kroz Suboticu je od raskrsnice državnog puta II A reda broj 100 i Ulice Maksima Gorkog, preko državnog puta II A reda broj 100 do državnog puta II A broj 100, odnosno do druge zone grada Subotica.
Vozači koji sa državnog puta I A reda broj 1, na petlji Subotica Istok, skreću na Senćanski put, preusmeravaju se, na raskrsnici Senćanskog puta i Novosadskog puta, da preko Palića dođu do Subotice.