Novopazarci, Nermin Zećirović i Strahinja Avramović, predstavljaju ključne figure u kadetskoj reprezentaciji Srbije u karateu na predstojećem Prvenstvu Balkana, koje će se održati u Ljubljani od 17. do 19. novembra 2023. godine.

Nermin Zećirović, kao trener reprezentacije, i Strahinja Avramović, kao takmičar, već su dokazali svoj kvalitet na raznim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Njihov doprinos timu je neosporno veliki, a njihova dosadašnja dostignuća ukazuju na potencijal za osvajanje značajnih rezultata na ovom prestižnom takmičenju.

Zećirović, poznat po svojim inovativnim metodama treniranja i velikom iskustvu, igraće vitalnu ulogu u pripremi tima, dok Avramović, poznat po svojoj agresivnosti i tehničkoj superiornosti, nosi velike nade reprezentacije za osvajanje medalja.

Prvenstvo Balkana u karateu u Ljubljani je prilika da se Srbija još jednom potvrdi kao jedna od vodećih sila u ovom sportu na Balkanu. Predstavnici iz Novog Pazara sa ponosom će predstavljati svoj grad i zemlju, težeci da svojim uspesima doprinesu slavi srpskog karatea na međunarodnom nivou.

indeksonline.rs