Mladi svetski šampion u bodibildingu Dženan Ademi dočekan je sa velikom toplinom u svom rodnom gradu, Novom Pazaru.

Svečani doček ovog heroja lokalne zajednice okupio je stotine navijača, prijatelja, članova kluba i ponosnih članova porodice ispred teretane BBK Varrior. Dženanova pobeda na Svetskom prvenstvu u bodibildingu i fitnesu, koje je nedavno održano u Španiji, donela mu je zlatnu medalju u “men fizik”.

Ovaj trijumf nije samo istorijski za Dženana Ademija, već i za celu srpsku sportsku scenu, na oduševljenje svih, postao je prvi iz Srbije koji je osvojio ovu prestižnu titulu. Ono što ovu priču čini posebnom jeste činjenica da je Dženan Ademi postao najmlađi svetski šampion u istoriji ove discipline, što potvrđuje njegov izuzetan talenat i posvećenost sportu.

Izjava Dženana Ademija, koju je podelio preko društvenih mreža, odražava njegovu skromnost i zahvalnost.
“Ne znam kako da vam se zahvalim za svu ovu ceremoniju. Hvala vam puno na ovom događaju. Ispunili ste mi srce onoliko koliko vredi ovaj trofej koji sam doneo svom gradu i klubu. Hvala svima koji su ovom prilikom prisustvovali. prijem. Rekao je Dženan Ademi putem društvenih mreža.“

Porodica Ademi se okitila svetskim zlatom, njihovom dočeku prisustvovala je i Dženanova porodica, koja je ponosno dočekala sina i brata. Okupljeni su proslavili ovaj izuzetan uspeh, simbolično se okitivši se svetskim zlatom i postavši deo ove pobedničke priče.

Porodica Ademi se okitila svetskim zlatom

Indeksonline