U godini bogatoj sportskim dostignućima, članovi Auto moto kluba Novi Pazar, Almir Šabanagić, koji uspešno brani titulu u Mec šampionatu, zajedno sa Esadom Došljakom i Saidom Bukvić, vicešampionkom Svetskog prvenstva u kik boksu, ističu se kao vrhunski predstavnici grada i Srbije na sportskoj sceni.

Novi Pazar je ponosno domaćin ovih izvanrednih sportista, koji svojim neumornim radom i izvanrednim rezultatima osvajaju srca ne samo lokalne zajednice već i šire regije. Grad, sa svoje strane, pruža nesebičnu podršku i uzbuđenje, ističući njihove podvige s velikim ponosom.

Almir Šabanagić, član Auto moto kluba, pokazuje istrajnost i veštinu, braneći titulu u Mec šampionatu, dok Esad Došljak i Saida Bukvić svojim sjajnim rezultatima na svetskoj sceni u kik boksu osvajaju poštovanje i divljenje.

Ovi sportisti su samo deo bogatog sportskog nasleđa Novog Pazara, koji se ističe po velikom talentu i predanosti. Njihovi uspesi ne samo da slave njihove lične napore već i ističu značaj podrške koju im pruža njihov grad, podstičući ih na još veće podvige i dostignuća.

Njihov predan rad, upornost i rezultati ne samo da inspirišu lokalnu zajednicu već i celokupnu sportsku scenu, istovremeno predstavljajući Novi Pazar i Srbiju u najboljem svetlu.

indeksonline.rs