Naslovna FB Glavna Sutra počinje zimski vašar u Novom Pazaru

Sutra počinje zimski vašar u Novom Pazaru

NOVI PAZAR – Tradicionalni zimski ili novogodišnji vašar, koji se u Novom Pazaru održava duži niz godina, počinje sutra,22.decembra. Pripreme za ovu šoping turističku manifestaciju su već pri kraju, tako da već sutra ujutru od 10h možete ići u kupovinu.

Kako je istakao glavni organizator vašara Enes Pljakić, biće veliki broj izlagača iz mnogih gradova Srbije kao i posetilaca koji će moći da šopinguju po više nego povoljnim cenama.

“Ovo je već duži niz godina jedna kvalitetna manifestacija, a nas pre svega cilj je bio da vratimo trgovinu u Novi Pazar kao što je nekada bila gde će posetioci moći da kupe šta im treba po veoma povoljnim, odnosno veoma niskim cenama”, kazao je Enes Pljakić.

Pljakić je istakao da se izvode finalne pripreme za početak vašara koji će već sutra ujutru od 10 sati biti otvoren. Ovaj vašar iz godine u godinu ima dobar odziv izlagača kako iz Novog Pazara tako i iz drugih gradova Srbije, a kako je Pljakić rekao, kupaca ima takođe sa svih strana, naročito sa Kosova koji su najverniji kupci.

Pored štandova koji su postavljeni unutar dvorane “Pednik” postavljen je i veliki broj šatora ispred dvorane. “Pošto je hladno i niske su temperature, vodili smo računa da svuda bude toplo, kako u dvorani tako i u šatorima kako bi se izlagačima, a i kupcima stvore najbolji uslovi za profaju, odnosno kupovinu”, kazao je organizator vašara Enes Pljakić.

Podsetimo, zimski, odnosno novogodišnji vašar počinje sutra, 22.decembra i trajaće do petka, 26.decembra 2023.godine. Radno vreme je od 10h do 21h.

Exit mobile version