NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac, ugostio je na tradicinalnoj svečanosti u Kulturnom centru generaciju radnika Gradske uprave, javnih preduzeća i ustanova, a koji su okončali radni vek i otišli u zasluženu penziju. U znak zahvalnosti njima su uručene zahvalnice i simbolični pokloni.

Za generaciju radnika Gradske uprave, javnih komunalnih preduzeća “Gradska čistoća”, “Vodovod i kanalizacija”, Javnog preduzeća za uređivanje građevisnkog zemljišta, PU “Mladost”, i drugih, upriličen je tradicionalni prijem u znak zahvalnosti za učinjeno tokom dugog radnog veka, bila je to i prilika da se onima koji su dali doprinos zajednici poželi da uz dobro zdravlje dugo troše svoje penzije.

“Danas smo upriličili ispraćaj za ukupno 144 penzionera, sada već bivših radnika Gradske uprave i drugih javnih preduzeća i na ovaj način pokazujemo da mi brinemo o penzionerima i starijim građanima što ćemo činiti sigurno i ubuduće”, rekao je načelnik Gradske uprave Džemil Divanefendić.

Sa suzama u očima, lepim uspomenama sa kolegama tokom radnog veka, i uz zahvalnost Gradu Novom Pazaru za ovaj događaj koji su im upriličili za odlazak u penziju, govorili su Slavica Arsenijević i Esad Nicević, sada bivši radnici Gradske uprave.

”Hvala veliko za ovaj divan događaj koji ćemo pamtiti i koji će nas uvek podsećati na lepu saradnju sa kolegama sa kojima smo proveli radni vek”, kazala je Slavica Arsenijević.

“Zadovoljstvo mi je bilo biti deo kolektiva Gradske uprave i veliko hvala što su ovim gestom pokazali da nas uvažavaju i izražavaju zadovoljstvo našim prethodnim radom”, rekao je Esad Nicević, sada već penzioner Gradske uprave.

Zaključak je da današnji prijem je gest kojim se potvrđuje težnja Grada, da se vodi podjednaka briga o građanima svih životnih dobi.

Indeksonline