U uzbudljivoj košarkaškoj predstavi, ekipa Novog Pazara ostvarila je značajnu pobedu nad OKK Beogradom rezultatom 79:87. Utakmica, odigrana pred brojnom publikom, pružila je izuzetno uzbudljiv sportski spektakl.

Najbolji igrač na utakmici bio je Vendel Grin iz Novog Pazara sa ubačena 22 poena.

Novi Pazar je briljirao u napadu, a ključnu ulogu imali su Islamivić i Vasić, obojica postigavši po 13 poena, dok je Stanković doprineo sa dodatnih 11 poena. Ova izuzetna sinergija u ekipi omogućila je Novom Pazaru kontrolu nad tokom utakmice, čime su zabeležili važnu pobedu na gostujućem terenu.

S druge strane, ekipa OKK Beograda nije olako predala, a predvodili su je Gačić sa impresivnih 16 poena, Marković i Vukčević sa po 15, te Petrović i Đulović sa po 13 poena. Iako su pokazali odlučnost, nisu uspeli da zaustave momentum Novog Pazara.

Ova pobeda dodatno jača poziciju Novog Pazara u košarkaškom šampionatu, dok OKK Beograd ima priliku da iz analize izvuče pouke i nastavi s radom na unapređenju svoje igre. Publika je svakako uživala u dinamičnom nadmetanju obe ekipe, što ostavlja traga i podstiče ljubitelje košarke na iščekivanje narednih izazova u sezoni.

indeksonline.rs