BEOGRAD – Čeka nas izuzetno teška utakmica, protivnik je nezgodan, bore se da ostanu u eliti, imamo i mi ambicije, da ostanemo u vrhu. Ne mogu da se ne vratim u blisku prošlost ne mogu, izgubili smo 2:1 kod kuće i poslednju dobili 3:2, rekao je trener fudbalera Partizana Igor Duljaj uoči utakmice protiv Radnika iz Surdulice.

Radnik će u 22. kolu Superlige dočekati Partizan sutra od 13.45 sati.

“Ono što je problem za oba tima jeste veoma loš teren u Surdulici. Žao mi je što 2024. godine pričamo o terenima. Ne mogu igrači oba tima da pruže dobar fudbal za oba tima u tim uslovima. Imamo problem sa napadačima, Saldanja ima istegnuće zadnje lože, Nikolić četiri kartona i ne može da igra. On je izuzetno važan, kao i Saldanja. Nikolić je donosio prevagu mnogo puta, i kao džoker i kao starter. Sada, slučaj sa Severinom, dosta smo oslabljeni, ali nema kuknjave, imamo cilj, idemo po povoljan rezultat”, istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

On je dodao da će situacija sa Severinom, koji je otputovao u Holandiju zbog “neisplaćenih dugovanja” poremetiti tim i da je to direktan udarac na njega i ekipu.

“Znate kako, za mnoge stvari je dovoljan razgovor. Mora da se priča sa igračima. Ja kada sam dočekivao igrače na aerodromu, pravio se cirkus od toga, trener Partizana dočekuje igrače, vodi ih na preglede, tamo-amo.

Važno je da im poklonite pažnju. Nikada ne znate, ako postoji problem, možete razgovorom da sve rešite. Moramo da znamo šta se njima dešava. Kad smo se vratili, čuo sam da naš igrač živi i dalje u SC Teleoptik.

Dakle, 20 dana. Ili smo neodgovorni, nesposobni, 20 dana je prošlo, da li je nađen stan? To vam je kao kada brod plovi, pa se ajkule zalepe za brod. Tako je i kada su u pitanju uspesi, ovde je pun parking automobila, a kada su problemi, nema nigde nikoga”, zaključio je Duljaj.

indeksonline.rs/Tanjug