BEOGRAD – Na putu Stara Pazova – Nova Pazova, od skretanja za Vojku do kružnog toka na ulazu u Novu Pazovu na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji, do 8. marta, a alternativni pravac je kroz naseljeno mesto Vojka, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Beška – petlja Kovilj, zona petlje Kovilj, ka Novom Sadu, danas tokom svetlog dela dana izvode se radovi na zameni saobraćajne table na portalu, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Tranšped-petlja Bubanj Potok, ka Beogradu, danas i sutra, od 8 do 16 časova, izvode se radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije, a za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Aleksinac – Katun u toku su radovi na rušenju starog i izgradnji novog mosta preko Glogovačkog potoka, do 15. maja, uz naizmenično propuštanje vozila preko devijacije.

Na auto-putu E-75, Vrčin-Mali Požarevac, ka Nišu danas od 9 do 16 časova izvode se radovi na redovnom održavanju, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Indeksonline/Tanjug