Iz fudbalskog kluba Novi Pazar oglasili su se danas još jednim saopštenjem u kojem se kaže:

“FK Novi Pazar obratiće se sutra Odeljenju za integritet UEFA-e, zbog tendencioznog selektiranja sudija od strane predsednika sudijske organzacije Dejana Santrača. Istovremeno, kako predviđaju pravni akti FIFA-e najkasnije do 15. časova (24h) od završetka utakmice biće prosleđen materijal Svetskoj fudbalskoj organizaciji sa utakmice Železničar Pančevo – Novi Pazar, na kojoj je Santračev lični prijatelj sudija Ivan Stamenković pokazao elementarno fudbalsko neznanje i ljudski nemoral. Da su naše tvrdnje tačne ilustrujemo podatkom da je u Prvoj ligi Srbije 22/23 sudija Stamenković na čak sedam utakmica “delio pravdu” Železničaru. U tekućem prvenstvu Super lige, već je sudio tri puta i uvek kad je Železničar bio domaćin i na svim utakmicama su gosti oštećeni, Čukarički, Napredak i Novi Pazar.

Ovo ne radimo samo zbog Novog Pazara već zbog svih ljubitelja fudbala koji su oterani sa stadiona i tribina zbog raznih Santrača i Stamenkovića.
Svesni smo da će posle ovoga uslediti dodatni napadi na naš klub, ali smo spremni da idemo do kraja i podneseno i najveću žrtvu samo da stvari isteramo na čistac. Mi posle današnje krađe u Pančevu nemamo šta da izgubino.

PRVA LIGA SRBIJE 22/23

1.Kolo: Železničar – Zlatibor – Stamneković

8.Kolo: Indjija – Železničar – Stamenković

16.Kolo: Zlatibor – Železničar – Stamenković

20.Kolo: Grafičar – Železničar – IV Stamenković

23.Kolo: Železničar – Indjija – Stamenković

27.Kolo: Železničar – Loznica – IV Stamenković

28.Kolo: Železničar – Imt – Stamenković