Naslovna Sport Atletika Aldin Ćatović i Teodora Simović pobednici 25. Ramazanske ulične trke

Aldin Ćatović i Teodora Simović pobednici 25. Ramazanske ulične trke

Atletičari Novog Pazara Aldin Ćatović i Teodora Simović pobednici su današnje 25. Ramazanske ulične trke, koja je održana u tom gradu.

Iako još uvek mlađi junior, Ćatović je u nadmetanju 16 atletičara stigao do svog prvog seniorskog trijumfa na tradicionalnoj atletskoj smotri, ispred Uroša Gutića iz banjalučkog Borca i trećeplasiranog člana beogradskog Partizana Nikole Raičevića.

Simović je kod seniorki zabeležila treći uzastopni trijumf, dok su drugo i treće mesto u konkurenciji 18 takmičarki zauzele atletičarka Crvene zvezde iz Beograda Milica Tomašević i predstavnica Srema iz Sremske Mitrovice Aleksandra Kostadinović.

U konkurenciji rekreativaca slavio je Novopazarac Esad Hasanović, posle kojeg su u cilj ušli njegovi sugrađani Emir Koca i Enes Feković.

Trke osnovaca obeležili su Sami Brunčević i Nevena Perović (sedmi i osmi razredi), odnosno Alen Sejdović i Fatima Dupljak (peti i šesti rezredi), svi iz Novog Pazara osim Raščanke Perović.

Kod prvih i drugih razreda novopazarskih osnovnih škola slavili su Ali Begović i Safija Dragolovčanin, a među trećim i četvrtim razredima osnovnih škola bez premca su bili Ahmed Zukorlić i Merjem Binjoš.

Grad Novi Pazar bio je pokrovitelj 25. Ramazanske ulične trke, koju su organizovali lokalni Sportski savez, Ustanova za sport i Atletski klub Novi Pazar.

M. Minić

Exit mobile version