Naslovna Društvo SDP priprema najveći Kongres do sada

SDP priprema najveći Kongres do sada

Veliki Kongres Sandžačke demokratske partije zakazan je za kraj marta. Na njemu će, kako je najavljeno, biti predstavljen plan i program za naredni period, a u radnom delu analizirani rezultati proteklih izbora i učešće te stranke u vlasti u sandžačkim opštinama. Nova lica, novi, mladi ljudi, njihove ideje i planovi biće predstavljeni u svečanom delu kongresa.

Nakon ubedljive pobede na proteklim izborima i konstituisanja vlasti u sandžačkim opštinama, Sandžačka demokratska partija podmladila je svoje redove, što je i ranije najavljivano, kazao je predsednik SDP-a Nihat Hasanović, nakon sastanka sa rukovodstvom SDP-a u Prijepolju i najavio da će taj trend biti nastavljen i na nivou čitave stranke, najavivši tako veliki Kongres SDP-a za kraj ovog meseca.

Predsednik OO SDP Prijepolje Esad Hodžić kazao je da ta stranka, zahvaljujući reputaciji koju ima u Sandžaku,može da se pohvali mladim kadrom.

Sastanku u Prijepolju prisustvovalo je najviše rukovodstvo Sandžačke demokratske partije iz Novog Pazara. Sa rukovodstvom tamošnjeg opštinskog odbora analizirani su rezultati proteklih izbora, učešće te stranke u zakonodavnim i izvršnim organima vlasti, kao i pripreme za predstojeći veliki Kongres Sandžačke demokratske partije koji će biti održan u Novom Pazaru.

Exit mobile version