Naslovna FB Glavna Selektor mlade reprezentacije Drulović saopštio spisak igrača za naredne mečeve

Selektor mlade reprezentacije Drulović saopštio spisak igrača za naredne mečeve

BEOGRAD – Selektor mlade reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović saopštio je danas spisak fudbalera za mečeve protiv Luksemburga i Severne Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, koje će biti održano 2025. godine u Slovačkoj.

Mladi fudbaleri Srbije okupiće se u ponedeljak, 18. marta u Novom Sadu. “Orlići” će 22. marta od 19.30 časova na stadionu “Emil Majriš” igrati sa Luksemburgom, a četiri dana kasnije u Leskovcu će od 18 sati dočekati selekciju Severne Irske.

Na spisku Ljubinka Drulovića se nalazi 24 igrača. Na spisku su:

Golmani: Veljko Ilić (TSC), Andrija Katić (Voždovac), Strahinja Manojlović (Javor).

Odbrana: Mihajlo Ilić (Bolonja), Stefan Leković (Viljareal), David Petrović (Radnički Niš), Bojan Kovačević (Partizan), Uroš Drezgić (Rubin), Vladimir Prijović (Spartak), Uroš Lazić (Češke Buđejovice), Ognjen Mimović (Crvena zvezda).

Sredina terena: Aljoša Vasić (Palermo), Mihajlo Stevanović (Sent Galen), Aleksa Matić (Voždovac), Jovan Lukić (Spartak), Nikola Jojić (Stouk), Igor Miladinović (Čukarički).

Napad: Miloš Pantović (TSC), Vanja Vlahović (Atalanta), Stefan Mitrović (Verona), Matija
Gluščević (Radnički KG), Uroš Kabić (Torino), Marko Lazetić (Fortuna Sitard), Petar Ratkov (Salcburg).

Srbija se nalazi u grupi F kvalifikacija za EP 2025. sa selekcijama Ukrajine, Engleske, Azerbejdžana, Luksemburga i Severne Irske.

Prvo mesto na tabeli drži Ukrajina sa 15 bodova, dok je Engleska druga sa 12. Srbija je na trećoj poziciji sa devet, a potom slede Azerbejdžan, Luksemburg i Severna Irska, koji su osvojili po tri boda.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version