BEOGRAD – Počinje plej-of, novo mini prvenstvo, sedam utakmica, 21 bod, otvaramo sa Partizanom, ali biće podjednako teške i ostale, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči 173. večitog derbija protiv Partizana.

Zvezda sutra od 18 sati na startu plej-ofa dočekuje Partizan na stadionu “Rajko Mitić”

“Pre mesec dana bila je drugačija situacija, ali i tada kao i sada, nema nikakvih tajni i nadam se da ćemo moći i jedni i drugu da ponovimo utakmicu dostojnu derbija”, istakao je Milojević na konferenciji za medije.

Zvezda ima sedam bodova više od Partizana, a već u sredu sledi duel u polufinalu Kupa.

“Svi koji me poznajete znate da je za mene prva utakmica uvek najbitnija, prvi naredni trening je najbitniji. Ne razmišljam u tom pravcu. Imamo neke nedoumice što se igračkog kadra tiče, videćemo posle treninga sa doktorom u kom sastavu ćemo sutra izaći”, naveo je Milojević.

On je dodao da nikada neće reći da je njegova ekipa favorit, ali da će uvek sve učiniti da pobedi.

“Nije ovo predstava gde mi igramo samo za publiku, nego imamo i protivnika. Oni sa druge strane spremaju utakmicu, sve najbolje o njihovom stručnom štabu. Partizan je veliki klub, rade profesionalno, nema improvizacije”, istakao je Milojević i dodao da ne razmišlja previše o činjenici da Igor Duljaj neće sedeti na klupi Partizana jer je fokusiran na svoju ekipu.

Na pitanje da li Zvezdina pobeda i odlazak na “plus 10” znači i kraj borbe za titulu, Milojević je bio kratak:

“Ne znači”, poručio je Zvezdin trener i naglasio da se previše pridaje značaja sudijama
i da je i njima potrebno pružiti podršku, biti više pozitivan, nego negativan.

indeksonline.rs/Tanjug