Samed Suljević, talentirani vezista rođen 2006. godine, stavlja tačku na svoje misterije u vezi sa izborom državnog dresa. Sa tri primamljive ponude na stolu, mladi fudbaler, poreklom iz Tutina, odlučuje se za Srbiju, izražavajući najbližu vezu sa svojim korenima. Dok su Austrija i Bosna i Hercegovina pokazale interes, Suljević je izabrao da nosi srpske boje.

Njegovo fudbalsko školovanje u zemlji Alpa dalo mu je solidne temelje, a trenutno igra za seniore Admire Vaker. Njegov zapaženi učinak u Austrijskoj drugoj ligi dodatno je potvrdio njegov talenat i potencijal. Karakteriše ga izuzetna tehnika i precizan šut, što ga čini poželjnim igračem za nacionalne timove.

Međutim, Suljević nije samo u fokusu nacionalnih saveza. Klubovi poput Dinama iz Zagreba i Fenerbahčea takođe su bacili oko na ovog talentovanog fudbalera, što dodatno potvrđuje njegovu perspektivu i vrednost na tržištu.

Ubrzo bi ovaj mladić mogao da stane na teren obučen u dres sa državnim grbom Srbije, dok se njegov debi za orliće s nestrpljenjem očekuje. Samed Suljević je svakako ime koje treba zapamtiti u svetu fudbala, a samo vreme će pokazati koliko visoko će dosegnuti u svojoj karijeri.