Naslovna Sport Fudbal Anćeloti: Zadovoljni smo osvajanjem titule u La Ligi, želimo u finale Lige...

Anćeloti: Zadovoljni smo osvajanjem titule u La Ligi, želimo u finale Lige šampiona

(AP Photo/Manu Fernandez)

MADRID – Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Kadiza i osvajanjem titule u španskoj La Ligi i istakao da madridski klub želi da se plasira u finale Lige šampiona, prenose španski mediji.

Fudbaleri Reala pobedili su sinoć na svom terenu Kadiz rezultatom 3:0 u meču 34. kola La Lige. Madridski klub je četiri kola pre kraja šampionata obezbedio titulu u španskom prvenstvu sa 87 bodova.

“Može da se kaže osećam suzdržanu sreću. Najvažnija utakmica nam je veoma blizu. Zadovoljni smo pobedom, ali je bilo teško pripremiti ovaj meč pošto svi mislimo na Bajern. Neki drugi igrači su dobili šansu. Moramo da budemo strpljivi, sreda je blizu. Sada je najvažniji odmor i oporavak”, rekao je Anćeloti.

Fudbaleri Reala dočekaće u sredu u Madridu ekipu Bajerna u revanš utakmici polufinala Lige šampiona. U prvoj utakmici odigranoj u Minhenu bilo je 2:2.

“Na osnovu onoga što vidim, svi smo mirni. Imaćemo vremena za slavlje, ali sada moramo 100 odsto da se koncentrišemo na meč, koji će biti odigran u sredu. Imamo veliku priliku, 90 minuta kod kuće za plasman u finale LŠ. Ne postoji veća motivacija od toga”, istakao je Anćeloti.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version