ČAČAK – Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić poručila je danas građanima Čačka da se na predstojećim lokalnim izborima 2. juna odlučuje o tome da li Srbija želi da nastavi da se razvija ili vrati na začelje Balkana i pozvala sve da glasaju za izbornu listu “Aleksandar Vučić – Čačak sutra”.

Ona je zahvalila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za njegovu borbu za nacionalne interese, istinu i međunarodno pravo koju je vodio na sednici Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, “za to što je pokazao kako se bori i brani jedna zemlja, njeni nacionalni interesi i kako se brane istina i medjunarodno pravo”, rekla je Brnabić na predizbornom skupu SNS u hali KK “Borac” u Čačku.

Istakla je da su izbori 2. juna ne samo lokalni već izbori na kojima se odlučuje kako će Srbija dalje.

“Da li ćemo da nastavimo da radimo i da se ubrzano razvijamo, da pobeđujemo ili krenuti put prošlosti i neizvesnosti, da li ćemo se vratiti na ono kada je Srbija bila na začelju Balkana.

To nisu izbori na kojima se odlučuje o lokalnoj politici i samo o komunalnim pitanjima, jer opozciija protiv koje se borimo nije tu da bi predstavila plan, program, viziju jer to nema, već da bi zaustavila razvoj Srbije. Oni su tu da bi od neke lokalne samouprave krenuli u rušenje Vučića i SNS, i svih naših kolicionih partnera koji su napornim radom doveli do toga da je Srbija pobedinčka zemlja u svim sfereama i u medjuanrodnoj areni”, rekla je Brnabić.

Ocenila je da opozicija nema svoj plan i viziju već sluša i sprovodi instrukcije i naređenja iz inostranstva, da ne sluša ljude u Srbiji.

“Zahvaljujem vama na svoj podršci do sada, jer bez nje ne bismo mogli da uradimo sve ovo. Bez vas ne bismo napravili prvi Naučno-tehnološki park, sredili Ovčarsko-kablarsku klisuru i uložili u naš Kablar, jedan od najlepših predela u ovom delu Evrope. Moramo da radimo još mnogo, da otvorimo još radnih mesta, i podignemo plate”, rekla je Brnabić.

Želja joj je, kako je istakla, da se 3. juna proslavi i pokaže celom svetu da Srbija ceni svoje dostojanstvo, da se nikad neće predati.

“Da ćemo nastaviti da pronosimo svetom zastavu slobode, koju je u UN pokazao naš predsednik. Hvala mnogo svima i 2. juna do pobede, glasajte za `Aleksandar Vučić – Čačak sutra”, poručila je Brnabić.

indeksonline.rs/Tanjug