Naslovna srbija Beograd Dvojica muškaraca uhapšena u Pančevu dok su prevozili drogu

Dvojica muškaraca uhapšena u Pančevu dok su prevozili drogu

MUP

PANČEVO – Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu da se sprovede istraga protiv N.S. i M.R. osumnjičenih da su prevozili 993 grama amfetamina.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su u Kačarevu, radi prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, saopštilo je više javno tužilaštvo u Pančevu.

Kako se navodi, osumnjičeni 44-godišnji N.S. prevozio je opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni 27-godišnji M.R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni jer su ih u ulici Omladinska, zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M.R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Exit mobile version