BEOGRAD – Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otvorio je danas novi objekat upravnih poslova Policijske stanice u Lazarevcu kojim će pružanje usluga izdavanja ličnih dokumenata građanima ove opštine biti u značajnoj meri unapređena.

Dačić je istakao da je izgradnjom ovog objekta, u kojem će građani već od danas biti u prilici da regulišu lična dokumenta, vozačke dozvole i registraciju vozila, samo jedan u nizu koraka koje Ministarstvo preduzima u poboljšanju svojih usluga građanima, navodi se u saopštenju MUP-a.

“Upravni poslovi su mesto gde dolaze građani, stoga moramo da imamo dobre i kvalitetne objekte u kojima ćemo primati građane, ali i dovoljan broj obučenih pripadnika koji rade na upravnim poslovima”, rekao je ministar i izrazio nadu da će Lazarevčani biti zadovoljni uslugom radom policajca opštine u kojoj žive.

Ministar je ponovio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti i u narednom periodu da podiže kapacitete i uslove rada svojih pripadnika jer svako ulaganje u policiju istovremeno podrazumeva i bolji kvalitet usluga koje ona pruža građanima u čijoj je službi.

Dačić je danas obišao i Policijsku stanicu u Lazarevcu, kao i Vatrogasno – spasilačku jedinicu u ovoj opštini i podsetio da je kao ministar unutrašnjih poslova, pre više od deset godina, postavio kamen temeljac baš za izgradnju ove stanice.

Indeksonline/Tanjug