Naslovna FB Glavna Obradović: Moramo da budemo na nivou ako želimo da prođemo u finale...

Obradović: Moramo da budemo na nivou ako želimo da prođemo u finale ABA lige

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ Bg

PODGORICA – Kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale, izjavio je danas trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči druge utakmice polufinala plej-ofa regionalne ABA lige protiv ekipe Budućnosti.

Košarkaši Partizana vode 1:0 u polufinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede. “Crno-beli” su u prvoj utakmici, koja je odigrana 30. aprila u Beogradu, pobedili podgorički klub rezultatom 78:67.

Košarkaši Partizana su jutros doputovali u Podgoricu, a druga utakmica je na programu sutra od 18 sati.

“Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolju utakmicu”, rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Plejmejker Partizana Aleksa Avramović izjavio je da njegov tim očekuje zahtevan meč u Podgorici.

“Očekuje nas puna hala, i samim tim možemo očekivati kompleksan meč. S obzirom da smo u prošlosti igrali sa njima plej-of utakmice, koje su bile tesne i čvrste, možemo reći da se poznajemo odlično. Idemo tamo da pobedimo, da odigramo najbolju moguću odbranu i da igramo dobar napad. Da se vratimo kući, Bože zdravlja, sa pobedom”, naglasio je Avramović.

Eventualna majstorica na programu je 10. maja u Beogradu.

U drugom polufinalu plej-ofa ABA lige igraju Crvena zvezda i Mega. Zvezda je u prvoj utakmici pobedila 103:73, a drugi meč je na programu sutra od 20 časova.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version