Naslovna srbija Beograd Raspisan konkurs za prijem 32 komandira u 10 kazneno-popravnih ustanova

Raspisan konkurs za prijem 32 komandira u 10 kazneno-popravnih ustanova

BEOGRAD – Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u 10 kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje, koja je i najbrojnija služba u sistemu izvršenja krivičnih sankcija.

Kazneno-popravni zavod u Požarevcu (Zabeli) zaposliće šest komandira, kao i Okružni zatvor u Smederevu, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde.

KPZ za žene u Požarevcu primiće u stalni radni odnos četiri pripadnika Službe za obezbeđenje, a isto toliko će biti zaposleno i u KPZ za maloletnike u Valjevu i KPZ u Pančevu, dodaje se u saopštenju.

Konkurs se odnosi i na prijem tri nova komandira u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, dok će po jedan komandir biti zaposlen u zavodima u Šapcu, Kraljevu i Subotici, napominje Ministarstvo.

KPZ u Kragujevcu će zaposliti još dva komandira pošto je u stalni radni odnos primljeno 127 komandira pripravnika u zavodu koji je počeo sa radom 15. novembra 2022. godine.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 30. maja 2024. godine.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je skoro 600 komandira u Službi za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine, zaključuje se u saopštenju.

Indeksonline/Tanjug

Exit mobile version