Velikim vatrometom završen je koncert Džejle Ramović u Tutinu. Trg je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, gosti su uživali u izvanrednom muzičkom programu.

“Volim ovaj dio zemlje. Tutin, Pazar, Sjenica i drugi gradovi bili su mi vjetar u leđa tokom mog takmičenja. Došlo je vrijeme da i za njih zapjevam. U Tutinu sam od podneva, prije koncerta sam uživala u razgovoru s mladim i pametnim ljudima. Večeras smo pjevali i zajedno uživali”, rekla je za RTV Novi Pazar Džejla Ramović.

Organizatori iz Foruma mladih SDP-a zadovoljni su večerašnjim programom i pozivaju svoje sugrađane da u nedjelju zaokruže broj 4 i tako podrže SDP.

“Trg je bio ispunje,  atmosfera fantastična. Džejla je još jednom pokazala zašto je jedna od najomiljenijih u regionu,” kazali su iz FMSDP-a.

“Tutin zaslužuje promjene, zaslužuje napredak, zaslužuje budućnost koja će osigurati bolji život za sve nas. Večerašnji koncert je pokazao kako bi Tutin mogao izgledati kao centar manifestacija koje privlače ljude iz cijelog regiona,” poručila je za RTV Novi Pazar Lejla Redžematović, nositeljka liste SDP PROBUDITE SE, LJUDI.