BEOGRAD – Uoči finala Kupa Srbije, koje je zakazano za večeras od 20.15 na stadionu „Lagator” u Loznici, Crvena zvezda je veoma motivisana da osvoji četvrtu uzastopnu duplu krunu. Trener Vladan Milojević ističe da je ekipa spremna na sve mogućnosti, uključujući i eventualne kazne posle 120 minuta igre.

Milojević se pre ovog važnog susreta pobrinuo za detalje i odmorio ključne igrače kako bi bili u što boljoj formi za finale. S druge strane, Vojvodina u svojim redovima ima nekoliko bivših igrača Crvene zvezde, među kojima su Vukan Savićević, Njegoš Petrović, Andrija Radulović i Aleksej Vukanović.

Milojević naglašava važnost gledanja na Vojvodinu kao tim, ističući da je to ključno s obzirom na dobre igre i momentum koji Novosađani imaju u poslednje vreme. Očekuje se da će atmosfera na novom stadionu u Loznici biti fantastična, a Milojević ističe zadovoljstvo što će imati priliku da igra na tako impresivnom zdanju.

Poslednji susret između ova dva tima, odigran na stadionu “Karađorđe”, pokazao je da Vojvodina ima snage da se nosi sa Crvenom Zvezdom, što dodatno podvlači oprez u taboru šampiona.

Put do finala Crvene zvezde Rezultat
Trajal – C. zvezda 0:6
C. zvezda – Radnički N. 5:0
C. zvezda – Vršac 3:0
C. zvezda – Partizan 2:0
C. zvezda – Vojvodina

 

Put do finala FK Vojvodine Rezultat
RFK Novi Sad – FK Vojvodina 0:2
Mladost GAT – FK Vojvodina 0:3
Čukarički – FK Vojvodina 1:2
Radnički 1923 – FK Vojvodina 0:1
FK Crvena zvezda – FK Vojvodina

Indeksonline/I.D