Golman Nikola Mirković, koji je nedavno produžio ugovor sa FK Novi Pazar na još dve godine, odlučio je da napusti klub nakon što je dobio ponudu koja se ne odbija i koja bi značajno uticala na njegovu karijeru.

Klub je svestan značaja Mirkovićeve uloge u timu, uzimajući u obzir njegovu posvećenost i kapitensku ulogu koju je obavljao. Uprkos tome, odlučeno je da mu se izađe u susret i podrži ga u ovom važnom koraku, s obzirom na izuzetno korektan odnos koji je imao tokom boravka u klubu.

Ovo nije prvi put da je Mirković bio na meti interesovanja drugih klubova. Kapiten je tokom zimskog prelaznog roka odbio sve ponude i ostao veran timu, verujući u zajednički put kluba, koji, nažalost, nije ostvaren.

Nova ponuda je Mirkoviću pružila priliku koju jednostavno nije mogao da odbije, kako za dalji razvoj karijere, tako i za nastavak života.

U ime FK Novi Pazar, klub se zahvaljuje Nikoli Mirkoviću na izuzetnom zalaganju, vođstvu i doprinosu tokom njegovog boravka.

“Mire, želimo ti sve najbolje! Zauvek ćeš biti član porodice FK Novi Pazar, a naša vrata su uvek otvorena za tvoj povratak,” poručili su iz kluba.