BEOGRAD – Doskorašnji fudbaler TSC-a Miloš Cvetković potpisao je jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je danas klub iz Beograda.

Cvetković (34) je u Čukarički došao kao slobodan igrač. U saopštenju se navodi da Cvetković igra podjednako dobro na pozicijama levog i desnog beka.

“Po isteku ugovora sa TSC-om, zvali su me ljudi iz Čukaričkog, Vladimir Matijašević i Goran Grkinić, sa obojicom sam već imao prilike da sarađujem. Bukvalno smo se dogovorili o svim uslovima za nekoliko minuta. Drago mi je da sam došao u sjajno oranizovan klub, na meni je da opravdam očekivanja, uz želju da se Čukarički ponovo vrati tamo gde pripada, u Evropu”, rekao je Cvetković, prenosi zvanični sajt kluba.

On je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde i Zemuna, a u timu iz Gornje Varoši debitovao je u seniorskom fudbalu. Cvetković je potom igrao za Rad, Palić, Hajduk iz Kule, Napredak, Crvenu zvezdu, Levski, Mladost iz Lučana i TSC.

“Prethodne dve godine u TSC-u su možda i najlepše u mojoj karijeri, osvojili smo najpre drugo, potom i treće mesto u Superligi Srbije. Imam tu sreću da dolazim u takođe sjajan klub. Poznajem dosta igrača, sa nekima sam igrao, ostale znam sa terena… Biće mi drago da u novom klubu treniram i igram sa mnoštvom mladih i talentovanih momaka, koji su veoma kvaliteteni igrači. Pratio sam svih ovih godina kako Čukarički radi, posebno sa mladima, potrudiću se da im svojim iskustvom pomogne i da ih na neki način usmerim”, istakao je novi fudbaler Čukaričkog.

Indeksonline/Tanjug