Učenicima generacije osnovnih i srednjih škola u nastavnoj 2023/24. godini, tradicionalno su dodeljenje nagrade za postignut uspeh.

Grad Novi Pazar nagradio je i ove godine najbolje srednjoškolce sa po 40 hiljada dinara, a učenike generacije iz osnovnih škola sa po 30 hiljada dinara. Novčane nagrade dobilo je 17 osnovaca i 7 srednjoškolaca.

Gradonačelnik Nihat Biševac je čestitao učenicima i zahvalio im se što na najbolji način prezentuju grad. “Da biste postigli ovaj uspeh, neophodna vam je bila podrška i znanje nastavnika i roditelja. Grad je tu da vas prati i naša je obaveza da Vam stvaramo što bolje uslove za rad, kako materijalne tako i nagrade za vaš uspeh.”, zaključio je gradonačelnik i poželeo im uspeh u daljem radu.

Okupljenim učenicima I njihovim nastavnicima I ponosnim roditeljima dece obratila se članica Gradskog veća Denisa Curić.

“Vapa je oisvećenost, uz podršku koju imate od Grada, dala rezultate. U trenutku koji je za mene posebno emotivan jer dolazim iz sveta prosvete, zahvaljujem vam još jednom javno svima, na tome što ste oabrali teži ali sigurniji put, put rezultata na koji smo ponosni.