BEOGRAD – Poslednje tri godine u Partizanu su bile izazovno, ali neverovatno putovanje i kroz neverovatna i teška vremena. Zahvalan sam za jedno od najboljih iskustava u mom životu, izjavio je dosadašnji kapiten Partizana Kevin Panter.

Košarkaški klub Partizan saopštio je ranije danas da je sporazumno raskinuo ugovor sa Panterom, koji je poslednje tri sezone igrao za “crno-bele”.

“Svim ljudima, posebno deci i mladim košarkašima, nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe”, napisao je Panter na svom Instagram nalogu.

On je poslao poruku nekadašnjim saigračima.

“Delili smo sjajne uspomene i izgradili snažne veze, koje će trajati zauvek. Mojim trenerima, bili ste najbolji od prvog dana. Od kada sam došao u Beograd pomogli ste mi na svaki mogući način”, naveo je američki košarkaš.

Panter je zahvalio navijačima Partizana na podršci.

“Grobari, najbolji navijači na svetu, hvala na neverovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i tokom padova, bez obzira na sve”, napisao je Panter.

Panter se potom zahvalio treneru “crno-belih” Željku Obradoviću i članovima stručnog štaba.

“Partizane, hvala ti što si bio moj dom ove tri godine. Zauvek ćete mi biti u srcu. Treneru Obradoviću, postavio si me za kapitena posle moje prve godine u Partizanu. Verovali ste mi, imali ste poverenje u mene. Veoma sam i zahvalan sam na odnosu koji imam sa Vama”, zaključio je Panter.

Španski mediji navode da bi Panter karijeru trebalo da nastavi u Barseloni.

indeksonline.rs/Tanjug