BEOGRAD – Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras od 20 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” ekipu Partizana u prvoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije.

Crvena zvezda je ove sezone osvojila regionalnu ABA ligu, kao i Kup Radivoja Koraća.

“Za nas je vrlo važno da budemo mentalno spremni. Koncentracija će biti izuzetno važna za ovu finalnu seriju. I to koncentracija da budemo spremni da se držimo našeg plana i u napadu i u odbrani. Očekujem i pozivam naše navijače da dođu da nas podrže, ali i da pokažu sportsku kulturu”, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos.

Crvena zvezda je saopštila da će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu.

“Klub još jednom poziva sve svoje navijače da ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije. Crvena zvezda još jednom podseća da na utakmicu ulaze samo vlasnici sezonskih karata”, saopšteno je iz Crvene zvezde.

Finalna serija Superlige Srbije igra se na dve pobede.

“Počinje finalna serija i nije neka tajna da je započinjemo sa mnogo problema. Ali, tako je kako je, spremamo se sa željom da pružimo maksimum i da odigramo dobru utakmicu”, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Partizan će biti domaćin u drugom meču koji je na programu u sredu od 20 sati u Beogradskoj areni.

Eventualna majstorica je na programu osmog juna od 20.30 časova u dvorani “Aleksandar
Nikolić”, a domaćin na ovom meču bi bila ekipa Crvene zvezde.

indeksonline.rs/Tanjug