BEOGRAD – Međunarodni dnevni voz na relaciji Beograd – Bar počinje da saobraća u petak, 14. juna po letnjem redu vožnje, a od ove sezone dnevni polasci su po prvi put i iz Novog Sada i to novim švajcarskim vozom, saopštio je danas Srbijavoz.

Kako se navodi, jedan od najsavremenijih vozova saobraćaće na dnevnoj liniji na relaciji Novi Sad – Beograd – Bijelo Polje – Bar, sa polaskom iz Novog Sada svakog dana u 8.20 i iz Beograda sa stanice Beograd Centar u 9.31 časova.

Ističe se da je to treća relacija na kojoj će u saobraćaj biti pušteni novi i moderni švajcarski vozovi, sa visokim standardima udobnosti putovanja – klimatizovani su i imaju besplatan internet.

Švajcarski voz saobraćaće do Bijelog Polja, gde će putnici nastaviti putovanje do Bara
vozovima iz flote crnogorske železnice, što podrazumeva presedanje u Bijelom Polju.

Za to vreme, međunarodni večernji voz Zemun – Bar – Zemun u letnjoj sezoni funkcionisaće pod istim uslovima kao i do sada, bez presedanja i uz mogućnost kupovine mesta za kola za spavanje, kao i doplate za prevoz automobila.

Kompanija navodi da večernji voz za Bar polazi iz stanice Zemun svakog dana u 20.05, a iz stanice Beograd Centar u 20.30 sati.

indeksonline.rs/Tanjug