Današnji sastanak gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca sa Draganom Bisenićem, ambasadorom Srbije u Saudijskoj Arabiji, bila je prilika za razgovor o aktuelnoj političkoj, društvenoj i ekonomskoj situaciji u Novom Pazaru i regionu. Pored toga, diskutovalo se i o projektima i inicijativama koje Novi Pazar ima sa islamskim zemljama u arapskom svetu.

Ambasador Bisenić, sa svojim bogatim profesionalnim iskustvom u razumevanju međunarodnih odnosa, istakao je značaj jačanja diplomatskih, kulturnih i ekonomskih veza između Republike Srbije i Saudijske Arabije. On je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i naglasio potencijale za dalji razvoj zajedničkih projekata koji mogu doprineti obostranom prosperitetu.

Na sastanku je posebna pažnja posvećena projektima koji se odnose na kulturnu razmenu i ekonomske inicijative, ključne za unapređenje odnosa između dve zemlje. Ambasador Bisenić je naglasio da će iskoristiti svoje iskustvo i kontakte kako bi dodatno unapredio saradnju i otvorio nove mogućnosti za obe strane.

Ovaj sastanak predstavlja još jedan korak ka jačanju veza između Novog Pazara i Saudijske Arabije, što će nesumnjivo doneti brojne koristi za oba naroda.

AI/indeksonline.rs