Naslovna EXTRA Srbija u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo

Srbija u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo

Stokholm – Reprezentacija Srbije danas igra sa Švedskom u poslednjoj proveri pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj, dok fudbalska javnost sa nestrpljenjem iščekuje susret u „Frends areni”. Očekuje se da će trener Orlova Dragan Stojković izvesti najjači sastav i tako stvoriti priliku da se pripreme za predstojeće izazove u šampionatu.

Utakmica protiv Austrije u Beču istakla je ozbiljne izazove u igri Orlova, posebno u reakciji na protivnički presing, nagoveštavajući potrebu za intenzivnom pripremom uoči Evropskog prvenstva. Sa nedostatkom prijateljskih utakmica na domaćem terenu, reprezentacija Srbije se okreće gostujućim susretima kako bi se pripremila za izazove koji je očekuju.

Posebno upečatljiv trenutak očekuje se večeras u Stokholmu, jer će to biti zvanični oproštaj od fudbalske scene legendarnog Zlatana Ibrahimovića. Selektor Srbije, izražavajući počast prema Ibrahimoviću, istakao je važnost njegovog prisustva na terenu i očekuje lepu atmosferu tokom ovog posebnog susreta.

Sastavi za večerašnji duel su već poznati. Švedska će istrčati sa Olsenom, Kraftom, Hienom, Lindelefom, Kajusteom, Kuluševskim, Saletrosom, Forsbergom, Eliasonom, Nilsonom i Elangom, dok će za Srbiju nastupiti Rajković, Pavlović, Milenković, Stojić, Lukić, Ilić, Mladenović, Živković, S. Milinković-Savić, Mitrović i Vlahović.

Indeksonline

Exit mobile version