BEČ – Osećanja su malo pomešana, krivo mi je što smo izgubili, ali sam zadovoljan reakcijom igrača i uopšte svega što se dešavalo posle dva brzo primljena gola. Mislim da smo bili blizu da izjednačimo, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posle poraza od Austrije u Beču (2:1).

“Bio je ovo je jako dobar test protiv jake i kompaktne ekipe kao što je Austrija. To će nas čekati u Nemačkoj. Bilo je dobrih, ali i loših strana. Nema spavanja za trenere, već noćas ćemo napraviti video analizu i jedan dobar sastanak, da igrači i u vizuelnom delu vide gde su dobri, a gde greše”, istakao je Stojković za RTS.

Ne zaboravimo da smo u prvom poluvremenu imali baš dobre šanse. Nismo ih iskoristili, ali neka ih iskoristimo u Nemačkoj”, dodao je selektor.

“Biće Srbija prava u Nemačkoj. Imamo i Švedsku, ali sabraćemo utiske i videćemo šta je to najbolje što Srbija može da pruži. Sigurno će ove dve utakmice i meni dati odgovore što se tiče igrača. Imali smo problema, sa Kostićem, sa Spajićem koji je tražio izmenu. Saša Lukić takođe nije spreman za svih 90 minuta. Rešavaćemo te probleme u hodu. Imamo dovoljno vremena, ali ova utakmica je odlična za analizu. Nisam srećan što smo izgubili, ali me hrabri mnogo toga. Biće dobro u Nemačkoj, ne može drugačije da bude”, zaključio je Stojković.

indeksonline.rs/Tanjug