Novi Pazar — Novopazarski borac iz kluba “Sandžak Warriors”, Vahid Kicara, intenzivno se priprema za dva velika izazova na međunarodnoj sceni. Kicara će se boriti za titulu svetskog prvaka u ful kontaktu i za titulu evropskog prvaka u K1 disciplini.

Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar, Husein Dupljak, otpočeo je jake treninge kako bi Kicara bio spreman za jedan od ova dva prestižna meča. Dupljak je poznat po svom rigoroznom pristupu treningu i strategiji, što daje nadu da će Kicara biti u vrhunskoj formi za ove izazove.

Borba za titulu svetskog prvaka u ful kontaktu biće održana 14. septembra u Birmingemu. Ovo će biti prilika da Kicara pokaže svoj talenat i naporan rad pred svetskom publikom. Ukoliko se odluči za meč u K1 disciplini, Kicara će se boriti za titulu evropskog prvaka 12. oktobra u Briselu.

Kicara je izrazio zahvalnost svom timu i treneru za podršku i veru u njegove sposobnosti. “Treninzi su izuzetno naporni, ali verujem da će se sav trud isplatiti. Husein Dupljak je odličan trener i verujem da ćemo zajedno postići velike uspehe,” rekao je Kicara.

Predstojeći meseci biće ključni za Kicaru i njegov tim, dok se pripremaju za ove važne mečeve. Navijači iz Novog Pazara i širom Srbije sa nestrpljenjem očekuju rezultate ovih borbi i nadaju se da će Kicara doneti titule kući.