BEOGRAD – Na auto-putu E-75, petlja Beška – petlja Novi Banovci, u oba smera, do 02. septembra, u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom održavanju (košenje trave u razdelnom pojasu), a za to vreme saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, dok je preticajna traka u zoni radova zatvarena u dužini do 5 kilometara, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-763, petlja Lajkovac – petlja Ljig, izvodiće se radovi na urezivanju induktivnih petlji na putu, 05. septembra, od 6 do 18 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, petlja Tranšped – petlja Vrčin, bliža lokacija petlja Vrčin, izvodiće se radovi na urezivanju induktivnih petlji na putu, 04. septembra od 6 do 18 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na petlji Aerodrom – petlja Beograd, od 31. avgusta do 14. septembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza na rampama petlje Aerodrom u tri faze.

Prva faza će se odvijati od 31. avgusta (u popodnevnim satima) do 05. septembra (normalizacija saobraćaja u popodnevnim satima), a za saobraćaj će biti zatvoreno: – isključenje iz smera Beograda – centar ka Aerodromu; uključenje iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici; ostale rampe petlje funkcionišu u redovnom režimu saobraćaja.

Na putu od Preševa do Niša izvode se radovi na postavljanju optičkih kablova na sledećim deonicama do 01. novembra: od sela Mala Kopašnica do petlje Predejane; od petlje Predejane do sela Polom; od sela Prevalac do sela Ristovac; od petlje Vranje do sela Donji Neradovac i od sela Davidovac do sela Božinjevac.

Radovi se izvode u pokretu prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

indeksonline.rs/Tanjug