BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će naša država ulagati još mnogo u Vojsku Srbije, na koju uvek računamo kada je u pitanju odbrana otadžbine i odvraćanje od potencijalnog agresora.
Kako je objavio na Instragram nalogu, Vučić je imao veliku čast i zadovoljstvo da najavi početak izgradnje novog objekta u kasarni „Vasa Čarapić“, koji će postati novi dom elitnog odreda Kobri.
“Odavno zaslužujete najsavremenije uslove za rad i obuku, a ovaj projekat ima za cilj da obezbedi te uslove. Želim vam mnogo uspešnih vežbi i dobrog treninga, da svoje znanje i ratničke veštine nikada ne morate da upotrebite, a ako bude bilo potrebe siguran sam da ćete biti prvi koji se bespogovorno odazivaju i pojavljuju na svojim zadacima. Hvala vam na posvećenosti i ljubavi prema otadžbini Srbiji”, napisao je Vučić.
Kako je rekao, objekat će obuhvatati sve ono što je optimalno potrebno za funkcionisanje jedinice.
“Za vas je ovaj novi prostor samo simbol posvećenosti i stalne težnje ka izvrsnosti, ali i simbol naše borbe da ulažemo u svoje najbolje ljude”, poručio je Vučić na Instagramu.
Predsednik Vučić prisustvovao je danas ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji objekta za smeštaj i obuku pripadnika Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“ u kasarni „Vasa Čarapić“.

indeksonline.rs/Tanjug