Državni sekretar i predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), Enes Buhić, obišao je juče radove na putnim pravcima Tutin – Vuča i Mehov Krs – Tutin. Tokom posete, Buhić je imao priliku da se susretne sa meštanima više sela, koji su izrazili zadovoljstvo dosadašnjim radovima i poboljšanjem lokalne infrastrukture.

Radovi na ovim putnim pravcima značajni su za unapređenje saobraćaja i povezivanje ruralnih sredina sa Tutinom, a meštani su pozitivno ocenili dosadašnje napore i dinamiku radova. Prema njihovim rečima, obnova i proširenje ovih puteva olakšaće svakodnevni život, poboljšati pristup uslugama, i doprineti razvoju lokalne ekonomije.

U razgovoru sa građanima, Buhić je naglasio da je SDP posvećen radu sa meštanima ne samo tokom predizborne kampanje, već i nakon izbora. “Naša stranka veruje da je kontinuirana saradnja sa građanima ključ uspeha. Ovo nisu samo predizborni projekti, već deo šire strategije za poboljšanje uslova života u ovom kraju,” istakao je Buhić.

Meštani su Buhiću izneli i svoje buduće zahteve, a on je obećao da će stranka nastaviti sa ulaganjima i realizacijom projekata koji su važni za razvoj infrastrukture i poboljšanje životnih uslova u ruralnim delovima opštine Tutin.